Odp: Salon/wypożyczalnia sukien śłubnych
Hejka!
Czy orientujecie się dziewczynym gdzie można znaleźć fajną i kupić lub wypożyczyć niedrogą sukienke ślubną? ;-) Ceny niektórych sukienek są drastyczne :mad:
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Salon/wypożyczalnia sukien śłubnych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka!
Czy orientujecie się dziewczynym gdzie można znaleźć fajną i kupić lub wypożyczyć niedrogą sukienke ślubną? ;-) Ceny niektórych sukienek są drastyczne :mad:
osobiście najbardziej polecam salon Alicja w Kościerzynie. Suknie mają piękne a ceny w porównaniu do innych salonów naprawde niezłe.
Moja suknie ślubną wypożyczyłam w salonie w Miszewie na trasie Gdynia - Żukowa. Pani która tam obsługuje jest bardzo mila i potrafi bardzo dobrze doradzić. Maja tam bardzo duży wybór sukienek i cena wypożyczenia jest bardzo konkurencyjna. Ja jestem bardzo zadowolona. Z całego serca polecam!!!
salon sukien ślubnych w Miszewie zaraz przy drodze za antykami , lepiej wcześniej zadzwonić
Bardzo tanio!!!!!!!!!!!!
Moja suknie ślubną wypożyczyłam w salonie w Miszewie na trasie Gdynia - Żukowa. Pani która tam obsługuje jest bardzo mila i potrafi bardzo dobrze doradzić. Maja tam bardzo duży wybór sukienek i cena wypożyczenia jest bardzo konkurencyjna. Ja jestem bardzo zadowolona. Z całego serca polecam!!!
jestes ta pania, ktora tam obsluguje? czy tez piatkowski.janusz@wp.pl , ktory jest wlascicielem "salonu" i naiwnie klamie majac w kontakcie wpisany e-mail do siebie?
Ja swoją suknie zakupiłam co prawda na allegro z pierwszej ręki z USA, ale dużo sukien jest na portalu, gdzie wystawiłam także swoją suknie. Tam są używane suknie, nowe także. W katalogu firm jest kilka salonów sukien ślubnych.
Podaję link do mojej sukni i innych:
http://pomorskiewesela.pl/ogloszenie/1042
Ja zamówiłam suknie w salonie w Żukowie - salon Claudia. Ładne, klasyczne modele i niedrogo, wiem, że jest możliwość również wypożyczenia. Do tego Pani jest przesympatyczna Polecam!
Ja moją suknie wypożyczyłam z salonu z Sierakowic, bardzo mi się podobała i nie miałam przynajmniej problemu co z nią zrobić po wszystkim.
Ja też wypożyczałam. Też uważam, że kupowanie żeby mieć na pamiątkę albo potem sprzedać, nie ma zbyt dużego sensu. W szafie kurzy się i żółknie no i zawala miejsce, a ze sprzedażą bywa różnie. Szkoda zachodu, ale każdy robi co mu odpowiada.
Moja znajoma próbuje sprzedać już ponad 3 lata i w salonie i prywatnie. Cena zaniżona kolosalnie. Niby ktoś się odezwał, ale nie pasowała. Ja miałam kupione używaną suknię, więc znacznie taniej. Sprzedałam za połowę ceny wraz z dodatkami, czyli cena była naprawdę symboliczna. Każdemu kto zamierza się chajtać doradzam wypożyczalnię... ale każda panna młoda wie lepiej , a potem dopytuje kto chce kupić
.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Salon/wypożyczalnia sukien śłubnych
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB