Odp: Prezent dla chłopaka na urodziny
Może jakaś ładna karafka do whiskey...?:) [moderowane]
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Na każdy temat → Prezent dla chłopaka na urodziny
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może jakaś ładna karafka do whiskey...?:) [moderowane]
Jeśli mężczyzna pije whisky .
Facet wolałby whisky zamiast karafki.
Dla chłopaków wyłącznie sprzęt elektroniczny, ale nie zegarek. Pewnie już ma zegarek. Kup mu toner samsung sl m2022w [moderowane] i będzie zadowolony, że ma powód do zakupu bardzo porządnej drukarki. A drukarka przyda się, żeby drukować logi.
polecam czytnik ksiazek teraz to bardzo modny gadzet
Według mnie to zależy od zainteresowań, jeżeli tak jak mój lubi grać w piłkę nożną to wystarczy pojechać do sklepu sportowego i wybrać jakiś gadżet.
A może coś szalonego? Ekscytująca jazda z prezenty.sjs.pl lub lot balonem?
Faceci to przeważnie gadżeciarze więc może jakis fajny zegarek, albo voucher na przejażdżkę ferrari lub nowa gra na PS
Jakiś czas temu znalazłam coś takiego usunięte zegarek męski casio. trochę poczytałam o tych zegarkach. Z tego co się dowiedziałam to mają bardzo dobre mechanizmy. Dla nowoczesnego i jednocześnie eleganckiego mężczyzny to must have ! wygląd poszczególnych modeli mnie zaskoczył- mają i sportowe modele i takie bardziej eleganckie
Moim zdaniem najlepiej kupić jest coś orginalnego i przydatnego.
To chyba jest bardzo indywidualna sprawa. Ja np. ucieszyłbym się z jakiegoś fajnego paska do spodni
Zrób coś sama od serca Ja bym sie cieszył z nowych ciepłych skarpetek
liloppi .pl Jak potrzebujesz włóczki do tego to tu masz
zalezy czym sie chlopak interesuje jakie ma hobby
Ja bym sie cieszył z nowych ciepłych skarpetek
Ja również, skarpetek nigdy za dużo
Skarpetki albo krawat lol
Zależy od budżetu:
tańsze rzeczy: album z Waszym zdjęciami, dwa bilety do kina
droższe: perfumy, zegarek
Oj tylko nie skarpety Ja swojego kupiłam torbę skórzaną jak [moderowane], zobaczymy czy mu się spodoba
Rok temu dostał bon na przejazd po torze rajdowym jakiś szybkim samochodem (ja nawet sama nie pamiętam jakim haha) i się cieszył jak dziecko
U mnie strzałem w 10 była kamerka samochodowa - Xblitz Black Bird 2.0 GPS Faceci moim zdaniem uwielbiają gadżety zwłaszcza samochodowe
mój to pewnie z nowej gry by się ucieszył
Teraz każdy chłopak chce dostawać najlepszy prezent.,To jest bardzo normalne.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Na każdy temat → Prezent dla chłopaka na urodziny
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB