Temat: Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
Zastanawiamy się nad zorganizowaniem imprezy integracyjnej dla w sumie kilkunastu pracowników. Dawno nie robiliśmy tego typu rzeczy. Zastanawiamy się tylko nad formą - aby wszyscy byli zadowoleni.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawiamy się nad zorganizowaniem imprezy integracyjnej dla w sumie kilkunastu pracowników. Dawno nie robiliśmy tego typu rzeczy. Zastanawiamy się tylko nad formą - aby wszyscy byli zadowoleni.
Dobra opcja, aby tanim kosztem zorganizować fajną imprezę integracyjną. Oczywiście nie jest to jedyny pomysł, ale jeden z lepszych. Szczególnie teraz - w sezonie grillowym
Nie zapominaj tylko, że ważnym elementem takiej imprezki integracyjnej jest dobra lokalizacja
Tutaj masz linka do artykułu w którym autor opisuje przebieg takiego eventu firmowego w Hotelu Styl 70: [moderowane]
Z tego co wiem, to wydatki na takie imprezy można wrzucić w koszta prowadzonej działalności.
Ciekawym pomysłem jest wybranie się do escape roomu. Poprzez rozwiązywanie zagadek można zintegrować grupę, wymaga trochę współpracy.
Propozycja Camila jest świetna:) Choć prawdę mówiąc ja nie lubię imprez integracyjnych, lepiej się bawię z przyjaciółmi niżeli współpracownikami.
Na imprezach integracyjnych na jakich się bawiłam zwykle była oprawa muzyczna, grill/szwedzki stół, paintball, łowienie ryb w stawie, fajerwerki, bilard, gry zręcznościowe. A ja jako kobieta obejrzałabym sobie występ jakiegoś dobrego magika .
Oczywiście że tak to świetna sprawa.
Polecam każdemu kto chce zainwestować w cos naprawdę świetnego.
Mogę polecić jak najbardziej jest Oki .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB