Odp: Kosmetyka
Czyli się nie pomyliłam, że post nr.114 i 115 pisała sama Wioleta czyli pseudo kosmetyczka.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Kosmetyka
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli się nie pomyliłam, że post nr.114 i 115 pisała sama Wioleta czyli pseudo kosmetyczka.
Sama się wkopała i jeszcze robi innym salonom pod górę dobrze by było ich ostrzec przed nią...
marta 33 Pani Violetta (podpisując się imieniem i nazwiskiem) napisała do mnie wiadomość z konta michalina1111, więc na to wychodzi.
A co do ostrzegania innych przed tą Panią to myślę, że nie warto. Jeśli inne będą robiły wszystko tak jak dotychczas (czyli raczej bez większych bubli i awantur) to będą miały Klientki.
marta 33 Pani Violetta (podpisując się imieniem i nazwiskiem) napisała do mnie wiadomość z konta michalina1111, więc na to wychodzi.
A co do ostrzegania innych przed tą Panią to myślę, że nie warto. Jeśli inne będą robiły wszystko tak jak dotychczas (czyli raczej bez większych bubli i awantur) to będą miały Klientki.
Masz rację a od osób takich jak Wioleta to z daleka...
konkurencja do wora co nie ma ludzi i opinie wyrabia bez powodów, bo myśli że wszyscy do niej przyjdą.pa izo
myśli że wszyscy do niej przyjdą
a gdzie tu jest napisane zaproszenie do jakiegokolwiek konkretnego gabinetu kosmetycznego w Kartuzach?
pa izo
przepraszam, czy któraż z wyzej wypowiadających się Pań ma na imię Iza?
A Pani Violetta może postanowiła zmienić branżę?
Powinna zmienić na salon z ksero...
niektóre zdjęcia paznokci, które Pani Wioletta umieszcza na swoim profilu w nk są zwyczajnie skopiowane z internetu od innych dziewczyn. Można i tak jak widać....
W takim razie jeśli nie u pani Violetty to gdzie, mogę liczyc na profesjonalną depilacje woskiem? Bo jakoś nie widzi mi się okładać i wcierać oliwki przez tydzień
A to musiałabyś popróbować, ja jeżdże do Gdyni na Płytę Redłowską na takie cuda
gdzie, mogę liczyc na profesjonalną depilacje woskiem?
A jaka to jest profesjonalna? Albo inaczej zadam pytanie: jaka to jest nieprofesjonalna? Co się złego dzieje?
do tego trzeba mieć kosmetyczkę?
do tego trzeba mieć kosmetyczkę?
Nie kazdej obrastaja az tak nózki..buhaha
Szukam DOBREJ fryzjerki która zrobi mi trwałą na duże, piękne loki. Proszę o podpopowiedzieć, gdzie się udać:)
Hej! Zna ktoś dobrego dermatologa, który pomoże mi z cerą trądzikową? Albo może jakiś preparat w tym stylu? Bo strasznie się męczę i już nie mam pojecia jak sobie pomóc. Proszę o szybkie namiary. Ew może kosmetolog?
I ja też zdecydowanie bardziej lubię kupować leki w aptekach i sklepach internetowych. Ostatnio znalazłam taki suplement na stawy, bo strasznie bolą mnie kolana po bieganiu: ****************** Myślicie, że tego typu wynalazki faktycznie działają? Opinie w internecie są różne i nie jestem pewna, czy warto inwestować pieniądze w coś, co mogłoby później nie działać.
* - moderowane
I ja też zdecydowanie bardziej lubię kupować leki w aptekach i sklepach internetowych. Ostatnio znalazłam taki suplement na stawy, bo strasznie bolą mnie kolana po bieganiu: ****************** Myślicie, że tego typu wynalazki faktycznie działają? Opinie w internecie są różne i nie jestem pewna, czy warto inwestować pieniądze w coś, co mogłoby później nie działać.
* - moderowane
G...no. Te specyfyiki w ogóle nie działają. Kiła i mogiła.
Ciężko jest znaleźć dobrą kosmetyczkę dla każdego. Jednej przypadnie do gustu innej nie. Czasami trafiamy na zły moment i pozostaje niesmak.
Ja w tym roku pierwszy raz zdecydowałam się na depilację laserową. Wiadomo nie jest to zabieg, który każdy wykona prawidłowo, dlatego zdecydowałam się na salon kosmetyczny, który poleciła mi koleżanka z pracy, a mianowicie Laserina z Gdyni. Mają laser diodowy wysokiej jakości, a personel jest profesjonalny i bardzo miły. Cały zabieg odbył się w miłej atmosferze, bezboleśnie i co najważniejsze bez żadnych komplikacji. Po zabiegu nie miałam żadnych dolegliwości czy innych skutków ubocznych.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Kosmetyka
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB