Odp: Wystroj,aranzacja wnetrz.
myślę, że warto sięgnąć po jakieś czasopismo na temat dekoracji wnętrz
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → Wystroj,aranzacja wnetrz.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
myślę, że warto sięgnąć po jakieś czasopismo na temat dekoracji wnętrz
Jako że zajmuję się projektowaniem wnętrz zawodowo proponuję popatrzeć na portfolia biur projektowych. W każdym znajduje się mnóstwo inspiracji.
Oczywiście przede wszystkim polecam swoje;)
Pozdrawiam
moze znacie jakies ciekawe strony z taka tematyka?
Mówisz masz. Wystarczy wyguglać. W siecie jest pełno takich treści np. http://www.homebook.pl/nowoczesny-przedpokoj Ale nie ograniczaj się, szukaj dalej. Pozdawiam.
Widziałem kiedyś bodajże w muratorze, jak łatwo można zrobić parawan właśnie w japońskim stylu. Przy odrobinie wysiłku dałoby się zrobić tez szafe
Wystarczyło zbić pare listewek pomalowanych na czarno, naciągnąć białe płótno i z drugiej strony przybic listewki w ten sam sposób. Do tego jakieś nóżki, zawiasy i parawan gotowy
Dla mnie to zbyt trudne do wykonania. Jest wiele takich firm, które robią parawany z drewna. Mi przydałby się taki parawan żeby oddzielić sypialnię od salonu
Prawdziwa zabawa jest wtedy, jak chcesz mieć jeden styl w domu. Ostatnio szukałem lamp stylizowanych na średniowieczne. Allegro oglądałem wzdłuż i wszerz, lombardy i komisy w okolicy to już mnie dobrze poznały. Dopiero w Warszawie przypadkiem natrafiłem na lombard na bemowie, gdzie była piękna ciężka **cenzura** lampa.
Czy ktoś z Was kupował może meble Culise w Kościerzynie? Na stronie to wszystko wygląda pięknie z cenami można, ale nie trzeba dyskutować ale zależy mi na opiniach: czy są trwałe i wygodne?
Polecam tę [moderowane]. Mają ciekawych dekoratorów. Może coś z ich pomysłów przypadnie Ci do gustu
Mnie zainspirowała w wystroju wnętrz fototapeta Golden Gate, którą można zakupić w tym [moderowane]. Ogólnie uważam, że dzięki takiemu rozwiązaniu np. w pokoju dziennym możemy uzyskać świetny efekt.
A co sądzicie o wystroju indsutrialnym? Do mnie przemawiają takie minimalistyczne i surowe klimaty
W aranżacji mogą się przydać okleiny na biurka [moderowane]
Czy to gabinet, czy pokój dziecka lub nastolatka, nie ważne. Możliwość odświeżenia powierzchni biurka jest zawsze na propsie.
Mój najciekawszy pomysł na aranżację to zatrudnienie kogoś, kto się na tym zna! Nie żałuję, bo sporo zaoszczędziłam. Polecam firmę Abrys. Działają także online, co w czasie pandemii jest szczególnie istotne! [moderowane]
Co sądzicie o takim gazetowniku? [moderowane]
Ja bardzo lubię tą inspirację: [moderowane]. Co myślicie o stylu nowojorskim w salonie?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → Wystroj,aranzacja wnetrz.
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB