Temat: Puste tonery
Jak w temacie,zastanwiam się co robicie z pustymi tonerami? Ja chodzę do pojemnika wystawionego przed Tesco i wyrzucam tam.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Pomocnik → Puste tonery
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie,zastanwiam się co robicie z pustymi tonerami? Ja chodzę do pojemnika wystawionego przed Tesco i wyrzucam tam.
Ponoć jak wymienia się puste na pełne to dają jakieś grosze. Popytaj w sklepach z częściami do kompów...
Słyszałeś o firmie [moderowane] ? Od lat korzystam z ich usług.Dzwonisz,przysyłają kuriera,kurier zabiera puste tonery i masz kłopot z głowy.
Bardzo dobry sposób na pozbycie się zaległych pojemników.
Są specjalne organizacje, które zbierają tonery i unieszkodliwiają dla środowiska, poszukaj na internecie, z tego co się oriętuję wysyłasz je paczkom, tanio wyjdzie ci kurierem zamówionym na tej stronie [moderowane] Niby musisz zapłacić ale masz pewność że trafią tam gdzie potrzeba
Jak ja miałem puste tonery to sobie kupiłem nową drukarkę. Z tego powodu jestem bardzo zadowolony.
Dobrze, że jest taka firma jak ADASO i oni się tym zajmują.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Pomocnik → Puste tonery
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB