Temat: Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
Zastanawiamy się nad zorganizowaniem imprezy integracyjnej dla w sumie kilkunastu pracowników. Dawno nie robiliśmy tego typu rzeczy. Zastanawiamy się tylko nad formą - aby wszyscy byli zadowoleni.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawiamy się nad zorganizowaniem imprezy integracyjnej dla w sumie kilkunastu pracowników. Dawno nie robiliśmy tego typu rzeczy. Zastanawiamy się tylko nad formą - aby wszyscy byli zadowoleni.
Dobra opcja, aby tanim kosztem zorganizować fajną imprezę integracyjną. Oczywiście nie jest to jedyny pomysł, ale jeden z lepszych. Szczególnie teraz - w sezonie grillowym
Nie zapominaj tylko, że ważnym elementem takiej imprezki integracyjnej jest dobra lokalizacja
Tutaj masz linka do artykułu w którym autor opisuje przebieg takiego eventu firmowego w Hotelu Styl 70: [moderowane]
Z tego co wiem, to wydatki na takie imprezy można wrzucić w koszta prowadzonej działalności.
Ciekawym pomysłem jest wybranie się do escape roomu. Poprzez rozwiązywanie zagadek można zintegrować grupę, wymaga trochę współpracy.
Propozycja Camila jest świetna:) Choć prawdę mówiąc ja nie lubię imprez integracyjnych, lepiej się bawię z przyjaciółmi niżeli współpracownikami.
Na imprezach integracyjnych na jakich się bawiłam zwykle była oprawa muzyczna, grill/szwedzki stół, paintball, łowienie ryb w stawie, fajerwerki, bilard, gry zręcznościowe. A ja jako kobieta obejrzałabym sobie występ jakiegoś dobrego magika .
Oczywiście że tak to świetna sprawa.
Polecam każdemu kto chce zainwestować w cos naprawdę świetnego.
Mogę polecić jak najbardziej jest Oki .
Na imprezach myślę, że obowiązkowo musi być grill ogrodowy gazowy. Chyba nie ma osób, które nie zjadłyby stek czy przepyszną karkówkę!
Na imprezach myślę, że obowiązkowo musi być grill ogrodowy gazowy. Chyba nie ma osób, które nie zjadłyby stek czy przepyszną karkówkę!
Zgadzam się w 100%! U nas w ogrodzie stoi grill gazowy i bardzo często z niego korzystamy. Na imprezach rodzinnych to jest hit, jedzenie samo się robi, a my możemy się bawić, do tego nie trzeba poświęcać dużo czasu na rozpalanie ognia, jak to bywa w zwykłych grillach.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Co jë czëc na Kaszëbach ? → Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB