1

Temat: Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej

Zastanawiamy się nad zorganizowaniem imprezy integracyjnej dla w sumie kilkunastu pracowników. Dawno nie robiliśmy tego typu rzeczy. Zastanawiamy się tylko nad formą - aby wszyscy byli zadowoleni.

2

Odp: Jakie atrakcje na imprezie integracyjnej

Dobra opcja, aby tanim kosztem zorganizować fajną imprezę integracyjną. Oczywiście nie jest to jedyny pomysł, ale jeden z lepszych. Szczególnie teraz - w sezonie grillowym smile
Nie zapominaj tylko, że ważnym elementem takiej imprezki integracyjnej jest dobra lokalizacja smile
Tutaj masz linka do artykułu w którym autor opisuje przebieg takiego eventu firmowego w Hotelu Styl 70: [moderowane]

Z tego co wiem, to wydatki na takie imprezy można wrzucić w koszta prowadzonej działalności.

3

Ciekawym pomysłem jest wybranie się do escape roomu. Poprzez rozwiązywanie zagadek można zintegrować grupę, wymaga trochę współpracy.

escape room

4

Propozycja Camila jest świetna:) Choć prawdę mówiąc ja nie lubię imprez integracyjnych, lepiej się bawię  z przyjaciółmi niżeli współpracownikami.

5

Na imprezach integracyjnych na jakich się bawiłam zwykle była oprawa muzyczna, grill/szwedzki stół, paintball, łowienie ryb w stawie, fajerwerki, bilard, gry zręcznościowe.  A ja jako kobieta obejrzałabym sobie występ jakiegoś dobrego magika wink .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

6

Oczywiście że tak to świetna sprawa.
Polecam każdemu kto chce zainwestować w cos naprawdę świetnego.
Mogę polecić jak najbardziej jest Oki .

7

Na imprezach myślę, że obowiązkowo musi być grill ogrodowy gazowy. Chyba nie ma osób, które nie zjadłyby stek czy przepyszną karkówkę!

8

Experto napisał/a:

Na imprezach myślę, że obowiązkowo musi być grill ogrodowy gazowy. Chyba nie ma osób, które nie zjadłyby stek czy przepyszną karkówkę!

Zgadzam się w 100%! U nas w ogrodzie stoi grill gazowy i bardzo często z niego korzystamy. Na imprezach rodzinnych to jest hit, jedzenie samo się robi, a my możemy się bawić, do tego nie trzeba poświęcać dużo czasu na rozpalanie ognia, jak to bywa w zwykłych grillach.