1

Odp: Polecam Ośrodek Wieżyca

Polecam Ośrodek wypoczynkowy Wieżyca. Nie wiem jak teraz - bo już nie należy do Stoczni Gdynia - ale 2 lata temu profesjonalnie podeszli do organizacji, bez problemu można było dogadać sie w szczegółach z kierowniczką ośrodka i szefową kuchni. Cena niewygurowana. Super sala i do tego nocleg na miejscu. smile

2

Sala jest naprawdę ładna. Dwa razy tam pracowałem i miło wspominam.

3

Wartym miejscem uwagi jest ośrodek Szarlota. Dobre jedzenie, możliwość noclegu, ośrodek ma w sobie życie.
poniżej adres strony ośrodka.

www.szarlota.pl

Zapraszam www.roger.net.pl

4

wieżyca ma dobrą obsługę, i najważniejsze - oświetlenie sali jest idealne dla kamer i aparatów. O Szarlocie jednak nie mogę tego powiedzieć, lustra, okna na całej szerokości... jedzenie przeciętne a ceny wysokie.

roger napisał/a:

ośrodek ma w sobie życie

darcie mordy na boisku pod tarasem nie należy do przyjemnych ale zależy jacy goście akurat wypoczywaja wtedy w ośrodku Szarlota.

5

Mi ostatnio przyszło szukać ośrodka do którego musiałem "dowieźć" swoje uzależnienie. W ten sposób trafiłem na ośrodek odwykowy we Wrocławiu. Zostałem tam potraktowany bardzo profesjonalnie i dzięki temu, po niedługim czasie czułem, że wreszcie uwalniam się od paskudnego nałogu.

6

Ten moment jest najlepszy! Nie mogłam opanować radości kiedy mój mąż wyszedł z choroby, skończył odwyk. Wiadomo, musi się pilnować, ale jest już tak świadomy problemu, który dotyczył całej naszej rodziny, że mocno wierzę w to, że nie spróbuje wrócić.