Temat: Bielizna na noc poślubną
No właśnie jest pewien dylemat. Sama suknia ślubna dużo odkrywa, ale atrakcyjna bielizna, szczególnie podczas nocy poślubnej to obowiązkowa rzecz.
Jakieś typy? Skromność czy perwersja hi hi
??
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Bielizna na noc poślubną
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie jest pewien dylemat. Sama suknia ślubna dużo odkrywa, ale atrakcyjna bielizna, szczególnie podczas nocy poślubnej to obowiązkowa rzecz.
Jakieś typy? Skromność czy perwersja hi hi
??
Zależy od sukni ślubnej. Sukienkę powinno się dobrać w zależności od posiadanej sukni ślubnej. Góra sukni ślubnej to zwykle gorset. A do gorsetu biustonosz nie jest potrzebny.
Pozostaje więc kwestia dołu. Moim fetyszem jest bielizna z podwiązkami. To zawsze działa
Duży wybór bielizny damskiej, również tej ślubnej mają tutaj https://sexownysklep.pl/sex-gadzety-bie … zna-damska
Bielizna którą można będzie wykorzystać zarówno podczas nocy poślubnych jak i pozostałych nocy
Jeśli chodzi o mnie to szczerze powiedziawszy średnio mi się podoba taka bielizna. Nieminej każdego kręci coś innego. Sam lubię najbardziej prostą , czarną bielizne Coś w stylu:
http://www.margo-bielizna.pl/61-felina- … 80676.html
Moja żona bardzo często kupuje sobie takie właśnie rzeczy. podoba mi się to,że pomimo tego iż jesteśm małżeństwem juz od wielu lat to ona nadal naklada seksowne ubrania.
Można też zmienić bieliznę przed nocą poślubną, ale faceci to wzrokowcy i sami chcą rozpakować "prezent" więc lepiej mieć już wszystko na sobie
co do stylu bielizny to chyba najlepiej wybrać to co oboje lubią a jak lubią rożne style, np ona woli delikatne i skromne, a on perwersyjne to trzeba znaleźć coś pomiędzy
Zależy jak to wszystko jest zorganizowane. Ja akurat się przebierałam, wszystko suknie łącznie z bielizną. Miałam na noc poślubną przygotowany specjalny zestaw, który na tę okazję kupiłam: koronkowe majtki i gorset. Bez perwersji, zmysłowo i klasycznie Mężowi się podobało
Kwestia co komu pasuje moja przyjaciółka postawiła na mega seksowną bieliznę, ale w późniejszym czasie nieco żałowała bo koronka nie była za wygodna. może kwestia materiału, kroju, sama nie wiem. Ja miałam bieliznę bardzo cielistą, wygodną, nic szałowego. Wiedziałam, że i tak zmęczeni całym weselem nie będziemy mieć ochoty na amory
dopiero następnego wieczoru poszły w ruch ładne i fikuśne ciuszki, hahahah
Ale macie problem, ludzie, bez przesady! Bądźcie eko, najlepiej bez PS. Musicie być sobą już bardzo znużeni !
Jakoś nigdy się nad tymi kwestiami nie zastanawiałem, ale muszę dodać, że mi się najlepiej zdecydowanie śpi w fajnej piżamie i takie rzeczy są dla mnie ważne. Teraz już nawet wiem jakie stylowe piżamy są warte tego aby je mieć u siebie. Niedawno miałem okazję sobie i mojej żonie kupić po jednym komplecie.
Moja żona szyję taką bieliznę. Koronki na tiulu, wstążki, materiał w różnych kolorach wala się wszędzie. Jednak muszę powiedzieć, że taka bielizna szyta na zamówienie jest piękna i wyjątkowa, dlatego sprawdza się na takie okazje.
Ja na noc poślubną kupiłam po prostu śliczną piżama damska letnia ze strony Bohomoss - rozwiązanie o tyle praktyczne, że jest śliczna, z super materiału i wygodnie się w niej śpi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Sukienki i inne ubranka → Bielizna na noc poślubną
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB