Temat: Wyzywająca kobieca bielizna
Wiecie, taka z koronkami itd. Lubicie?
Jak to wygląda z punktu widzenia kobiet? Może jakieś panie się wypowiedzą ?
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Wyzywająca kobieca bielizna
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiecie, taka z koronkami itd. Lubicie?
Jak to wygląda z punktu widzenia kobiet? Może jakieś panie się wypowiedzą ?
Stary, co tu dużo pisać... sexy bielizna to niezły afrodyzjak. Przynajmniej dla mnie. Te wszystkie bawełniane i babcine majty czy biustonosze... ble. Zdecydowanie nie dla mnie
Kobieca bielizna zużywa się też szybciej niż męska. Dlatego na mieście jest więcej sklepów z bielizną kobiecą niż męską. Po prostu u kobiet jest większy obrót. Rzuć okiem na te podwiązki: https://sexownysklep.pl/sex-gadzety-bie … zna-damska - oparłbyś się kobiecie w takim stroju? Bo ja nie
Bielizna musi byc seksowna. Zawsze. Od tego jest Wiadomo ze w bieliznie ciało może wygladać świetnie lub beznadziejnie...
Z mojego punktu widzenia to zawsze sprawdza się klasyka, np czarna bielizna, ale na romantyczne wieczory to bardzo chętnie ubiorę coś seksownego z koronkami i kokardkami, bo wtedy czuję się piękna
Chyba wszystkie kobiety to lubią. I faceci - wiadomo że też.
Pewnie,że lubię. Który zdrowy mężczyzna nie chciałby by jego kobieta czasem założyła takową.
Wyzywająca bielizna jest nieskromna i nie podoba się Bogu. Dla mnie prawdziwa kobiecość eksponowana jest przez czyn. Mogę podać wiele przykładów, np. Matka Teresa czy posłanka Krystyna Pawłowicz. To są dopiero prawdziwe kobiety!
Andrzej
Tak to działa nie oszukujmy sie, wszystkich to kręci
Jako facet lubię ładną bieliznę. Lecz musi ona być ze smakiem - wszystko w dobrym guście i wtedy jest Ok.
Witam, lubie czasami wlozyc dla mojego faceta cos koronkowego i poczuc sie seksi..kobieta czuje sie bardziej pewna siebie i odwazna rowniez w lozku:))
Agekruger, ja myślę, że ty tak naprawdę przepadasz za Anną Grodzką , przyznaj się ?
Jeśli chodzi o takie łużkowe dodatki to sam często kupuje swojej panni enp. tutaj [moderowane] różnego rodzaju gadżety , czasami sama pyta kiedy kupię coś nowego fajnego... polecam robić podobnie.
Nie bójcie się pytać kobiety co by chciała, a albo przyjrzyjcie co nowi i wtedy można wzorować się tym, i kupić kolejne elementy garderoby.
Samo przyjrzenie się co nosi, to może być mało. Mi się podoba bielizna, ale takiej nie mam... z przyczyn finansowych .
ja uwielbiam.. i lubie tez przebrania policjantki pielegnmiarki itd a te zwykle zamawiam tu [moderowane] na internecie bo sa super jakosci i fajne maja ceny
wg mnie zarówno bielizna, jak i piżama damska sklep online muszą mieć w sobie "to coś"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → Wyzywająca kobieca bielizna
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB