1

Temat: Wyzywająca kobieca bielizna

Wiecie, taka z koronkami itd. Lubicie? smile
Jak to wygląda z punktu widzenia kobiet? Może jakieś panie się wypowiedzą smile ?

2

Odp: Wyzywająca kobieca bielizna

Stary, co tu dużo pisać... sexy bielizna to niezły afrodyzjak. Przynajmniej dla mnie. Te wszystkie bawełniane i babcine majty czy biustonosze... ble. Zdecydowanie nie dla mnie smile
Kobieca bielizna zużywa się też szybciej niż męska. Dlatego na mieście jest więcej sklepów z bielizną kobiecą niż męską. Po prostu u kobiet jest większy obrót. Rzuć okiem na te podwiązki: https://sexownysklep.pl/sex-gadzety-bie … zna-damska - oparłbyś się kobiecie w takim stroju? Bo ja nie smile

3

Bielizna musi byc seksowna. Zawsze. Od tego jest smile Wiadomo ze w bieliznie ciało może wygladać świetnie lub beznadziejnie...

Pozdro

4

Z mojego punktu widzenia to zawsze sprawdza się klasyka, np czarna bielizna, ale na romantyczne wieczory to bardzo chętnie ubiorę coś seksownego z koronkami i kokardkami, bo wtedy czuję się piękna smile

5

Chyba wszystkie kobiety to lubią. I faceci - wiadomo że też.

6

Pewnie,że lubię. Który zdrowy mężczyzna nie chciałby by jego kobieta czasem założyła takową.

Zawsze się zastanawiałem czy to się opłaca

7

Wyzywająca bielizna jest nieskromna i nie podoba się Bogu. Dla mnie prawdziwa kobiecość eksponowana jest przez czyn. Mogę podać wiele przykładów, np. Matka Teresa czy posłanka Krystyna Pawłowicz. To są dopiero prawdziwe kobiety!

Andrzej

8

Tak to działa nie oszukujmy sie, wszystkich to kręci

9

Jako facet lubię ładną bieliznę. Lecz musi ona być ze smakiem - wszystko w dobrym guście i wtedy jest Ok.

10

Witam, lubie czasami wlozyc dla mojego faceta cos koronkowego i poczuc sie seksi..kobieta czuje sie bardziej pewna siebie i odwazna rowniez w lozku:))

11

Agekruger, ja myślę, że ty tak naprawdę przepadasz za Anną Grodzką , przyznaj się ? wink

12

Jeśli chodzi o takie łużkowe dodatki to sam często kupuje swojej panni enp. tutaj [moderowane] różnego rodzaju gadżety , czasami sama pyta kiedy kupię coś nowego fajnego... polecam robić podobnie.

13

Nie bójcie się pytać kobiety co by chciała, a albo przyjrzyjcie co nowi i wtedy można wzorować się tym, i kupić kolejne elementy garderoby.

14

Samo przyjrzenie się co nosi, to może być mało. Mi się podoba bielizna, ale takiej nie mam... z przyczyn finansowych wink .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

15

ja uwielbiam.. i lubie tez przebrania policjantki pielegnmiarki itd a te zwykle zamawiam tu [moderowane]  na internecie bo sa super jakosci i fajne maja ceny

16

wg mnie zarówno bielizna, jak i piżama damska sklep online muszą mieć w sobie "to coś" smile