1

Temat: Rozwód - gdzie szukać pomocy?

Cześć, poszukuję kogoś, kto mógłby mi pomóc z rozwodem. Musi to być specjalista, który naprawdę ma doświadczenie, bo wiem, że to może być niełatwa przeprawa. Jak uważacie, czy taka kancelaria jak [moderowane] może być odpowiednia? Potrzebuję jakichś wskazówek odnośnie tego jak podejść do poszukiwań najlepszego specjalisty.

2

Odp: Rozwód - gdzie szukać pomocy?

Podzwoń i popytaj jakie kto ma doswiadczenie wink .

"Refleksje pisane piórem anioła"- tomik refleksyjnej poezji, do nabycia w księgarni internetowej Ridero.

Miłego dnia smile

3

Znajdź kochanka/kochankę, wtedy rozwod dostaniesz najszybciej wink

4

Chyba tylko dobry adwokat jest tutaj w stanie pomóc.

5

W takiej sprawie polecam pomoc prawnika

6

Czy to ma być adwokat z Kartuz czy z Gdańska?
Jeżeli z Kartuz, to może to być np mec. A. Bielewicz.
Z Gdańska, pytaj natomiast u mec. Grochola

7

Warto postawić na dobrego adwokata przy okazji rozwodu. Decyzje, które zapadają na rozprawie rozwodowej są trudne do odkręcenia. Indolencja adwokata może być opłakana w skutkach...

8

Rozwód to ważny krok w Twoim życiu i bez dobrego adwokata lepiej się za to nie zabierać.

9

Naprawdę warto skorzystać z pomocy prawnika.

10

No jak kogoś szukasz to najlepiej najpierw sprawdzaj opinie na internecie. No i popytaj wśród znajomych czy rodziny, bo może mieli styczność z jakąś kancelarią. Ja właśnie zanim przeprowadziłam się w te rejony i mieszkałam w Gliwicach, to polecono mi kancelarię adwokacką Wojas Pawlak. Również chodziło o rozwód, było dużo kwestii do rozwiązania, a mąż bardzo niechętnie do tego wszystkiego podchodził, no ale się udało.

11

Z tego co ja ostatnio widziałem to z roku na rok jest coraz więcej rozwodów.To na pewno nie jest bardzo dobrze że tak jest.

12

Rozwód to bardzo trudny okres dla całej rodziny. Szczególnie wtedy gdy w rodzinie są dzieci, a także gdy w grę wchodzi podział majątku i spór z tego wynikający. Często też trzeba szukać dobrych argumentów, dowodów, które pomogą w trakcie procesu. Pomocą może służyć dobry adwokat, a czasem przydatna jest usługa agencji detektywistycznej. Ja korzystałem z prywatnego detektywa z Częstochowy znalezionego tutaj https://agencja-arcanus.pl/

13

Mnie bardzo pomógł adwokat na rozwód w Szczecinie, dzięki niemu sprawa przebiegła mniej emocjonalnie i dużo szybciej. Udało się też sprawiedliwie podzielić opiekę nad dzieckiem i ustalić alimenty, które są zadowalające dla obu stron.

14

Jeśli szukacie dobrego prawnika rodzinnego Wrocław wyspecjalizowanego w prawie opiekuńczym i rodzinnym, to zdecydowanie polecam kancelarię Krzysztoporski. Ich pomoc jest niezastąpiona jeśli mowa o trudnych rozwodach.

15

Sam rozwód to jeszcze nie koniec świata i myślę, że również po prostu warto jest co nieco wiedzieć na te tematy. Właśnie dlatego chciałbym każdego zachęcić do zapoznania się z fajnym artykułem https://www.czerwonafurtka.pl/rozdzieln … -wiedziec/ gdyż rozdzielność majątkowa i rozwód to są bardzo uzależnione od siebie kwestie.

16

Tak na dobrą sprawę to ja jestem zdania, że bardzo wiele ciekawych informacji w każdym razie jesteśmy w stanie znaleźć właśnie w sieci i ja chętnie również czytam najróżniejsze artykuły. Zdecydowanie zachęcam każdego aby zapoznał się z wpisemhttps://kancelaria-kanoniczna.com/podzial-majatku-po-rozwodzie-od-czego-zaczac/ gdyż to w nim dobrze opisano co zrobić z podziałem majątku po rozwodzie.