Temat: Firma, która założy kratę na drzwi od piwnicy.
Witam,
poszukuję firmy, która założy kratę na drzwi od piwnicy w bloku w Kartuzach.
Będę wdzięczna za polecenie jakiejś sprawdzonej.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → Firma, która założy kratę na drzwi od piwnicy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
poszukuję firmy, która założy kratę na drzwi od piwnicy w bloku w Kartuzach.
Będę wdzięczna za polecenie jakiejś sprawdzonej.
Jeśli chodzi o kratę w piwnicy to zadzwoń do SM, chyba trzeba mieć pozwolenie , chodzi o PPOŻ.
Jak założysz kratę i sąsiadowi lub osobie lubiącej wędrówki nocne po nie swoich piwnicach się nie spodoba to będziesz , prawdopodobnie , musiał ją zdemontować.
Słyszałem że, drzwi blaszane można zakładać.
A nie, to ma być tylko na moje drzwi, nie taka na korytarz, bo takiej to wiem już, że sąsiedzi nie chcą, bo to w końcu nie ich okradli trzeci raz...
Drzwi blaszane też mogłyby być.
Ja zainwestowałem w drzwi metalowe we Wrocławiu do piwnicy i skończył się problem. Nie potrzebuje żadnej kraty, która zresztą moim zdaniem niewiele da. Lepiej zamontować dobre zawiasy i solidne drzwi.
Takich rozwiązań u siebie jeszcze nie wprowadzałem i w sumie to nie wiem czy mam taką potrzebę. Zachęcam was również do tego abyście wiedzieli co zrobić jak dojdzie do zalania piwnicy w domu jednorodzinnym. Na pewno pod tym url każdy z was może się z tą tematyką zapoznać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Mieszkanie, dom, ogród → Firma, która założy kratę na drzwi od piwnicy.
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB