1

Odp: Gdzie Zrobić Uprawnienia na operatora wózka widłowego

witam chce zrobić sobie uprawnienia na operatora wózka widłowego tylko nie wiem gdzie mozna je zrobić może mi ktos  cos podpowie

2

Polkar Żukowo

Kłopoty są sitem, przez które przesiewamy naszych znajomych. Ci, którzy są za duzi, żeby przejść przez to sito, są naszymi przyjaciółmi. Arlene Francis

3

W Polkarze dobrze jest:)

4

"Groupon" Trójmiasto smile...ostatnio często były kupony za ok 130pln za kurs.

5

Czy "Groupon" Trójmiasto  ma jakąś strone www.

6

Google...wpisz Groupon trojmiasto...:)

7

Na grouponie do wykupienia były kursy do ośrodka w Gdyni.

8

a gdzies w okolicy kartuz znajdzie sie coś do polecenia  ...

9

No to chyba ten Polkar w Żukowie
http://www.polkar-szkolenia.pl/

10

Mąż robił tam na kurs jest fajnie w tym osrodku

lol   lol   lol   lol   lol
COFNIJ SIĘ, COFNIJ O CZASIE ZDRADZIECKI I CHOĆ NA CHWILĘ NIECH ZNÓW BĘDĘ DZIECKIEM

11

Też polecam Żukowo POLKAR.
Fa wystawiają i uczą zawodowo wink

12

Trochę nie na temat, ale może się przydać.
Jak już zrobisz uprawnienia, czego Ci bardzo życzę - może zaistnieć awaria Twojego pojazdu. Zwłaszcza podczas ciężkiej pracy. W wózkach widłowych często psują się pompy hydrauliczne. I tutaj moja rada: w razie kłopotów napisz do mnie. Pozdrawiam

13

Może w PUP-ie zapytaj, czasami oferują bezpłatne kursy właśnie na wózki widłowe, ale pula chętnych jest podejrzewam dosyć spora...

14

A wiecie może czy w taki kurs jest wpisana naprawa wózków widłowych? Moim zdaniem to dość ważne. Szczególnie, jeśli konserwatora wózków widłowych nie ma w pobliżu, a trzeba coś szybko naprawić, żeby dalej działało. Czytaliście może ten artykuł na temat dbania o dobrostan maszyn? https://www.lemarpol.com.pl/jak-dbac-o- … widlowych/

15

Ja znalazłem dla siebie w sieci takie szkolenie i je wykonałem. Także w internecie polecam się rozglądnąć. Ogólnie jak będziesz operować już takimi sprzętami, to pamiętaj aby wybrać też dobry osprzęt do wózków widłowych  dla siebie. Wówczas będziesz mógł kompleksowo różne prace wykonać i bez żadnego problemu.  Naprawdę dodatkowe elementy typu łycha, widły  się przydają.

16

W każdym razie również bardzo wiele jeszcze zależy od tego gdzie tak naprawdę chcemy takie uprawnienia zrobić. Od siebie mogę każdemu polecić znakomity wpis https://infomoto.pl/artykul/kursy-udt-w … 60471.html gdzie właśnie świetnie napisano o tym gdzie robić kursy UDT w Warszawie.