1

Odp: Wieczór Panieński I Kawalerski

WITAM! Przyszło mi na myśl aby stworzyć nowy wątek w tym dziale. Uważam, że coraz popularniejsze są wieczory panieńskie i kawalerskie - zwłaszcza młodych ludzi.
W tym miejscu możemy:

1. Podawać fajne miejsca na tego typu wieczory
2. Zabawy  i inne pomysły na te imprezy
3. Swoje opinie na ten temat
4. Gadżety na panieńskie i kawalerskie
5. Zdjęcia z udanych imprez smile

i inne ...

ZAPRASZAM do udzielania odpowiedzi i pogaduszek na ten wątek smile

2

ja na początek polecam stronkę www.crazyladies.pl - tam znajdziecie różne przeprania, zabawki, gry i inne ciekawe rzeczy smile

znacie jakieś teksty dyplomów na tą uroczystość? piszcie smile

3

jesli chodzi o kawalerski to w zupelnosci wystarczy duza ilosc alkoholu i jakies ustronne miejsce na tance pewnej pani smile

4

jeśli chodzi o tańce pewnych pań i panów to słyszałam, że w Gdańsku w klubie quepasa ( www.quepasa.com.pl ) w każdy piątek jest striptiz damski a w każdą sobotę -striptiz męski smile nie byłam tam jeszcze ale niby fajnie tam.... zwłaszcza że wstęp jest wolny smile

5

Jak już mowa o wieczorze kawalerskim, to myślę, że warto byłoby postawić również na jakieś ciekawe atrakcje. Z tego co wiem, to teraz wiele osób decyduje się na takie usługi jak striptizer Wisła, więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to myślę, że warto byłoby się zgłosić między innymi do https://www.tancerzerotyczny.pl/stripti … ala-wisla/ Widziałam, że oni mają sporo doświadczeń w tej branży przestać więc na pewno będą w stanie odpowiednio wam doradzić