1

Odp: Kupię mieszkanie

Witam. Kupie mieszkanie 3 pokojowe w Kartuzach za rozsądną cenę.

2

polecam albo kartuzy.info albo ogłoszenia na stronach pośredników nieruchomości. Jak chcesz kupić to odradzam HORYZONT z Zukowa, bo oni biorą kasę od kupującego. Inni (z tego co mi wiadomo kkasy nie biorą). A że mam trochę doświadczenia z pośrednikami nieruchomości to wiem kogo mogę polecić a kogo odradzić.

3

Witam, gdyby ktoś z Użytkowników potrzebował kupić mieszkanie, polecam rozejrzeć się na stronie http://www.klikmapa.pl/mieszkania-na-sp … rtuzy.html
ogłoszenia z Kartuz, wszystkie na bieżąco aktualizowane. Na tej stronie wyszukacie także mieszkania, działki, domy i lokale z jakiejkolwiek części, Polski, tak, że polecam smile

4

Sporo ofert jest w agencja nieruchomości Sopot i ceny niezłe. Moja siostra ostatnio przez nich kupowała mieszkanie. Chociaż wiadomo, że czasem to lepiej kupić bezpośrednio bez pośredników, ale to trzeba się dużo naszukać, żeby coś ładnego znaleźć.

5

Jeśli ktoś szuka  mieszkania to najpierw musi zadać sobie kilka pytań. Czy potrzebuje mieszkania dla siebie czy na przykład na wynajem. Czy chce kupić mieszkanie za gotówkę czy też na kredyt. Musi na pewno zwrócić uwagę na lokalizację i wyposażenie mieszkania.

6

Polecam OLX

7

Masz gotówkę czy na kredyt? To też dla wielu osób jest bardzo istotne. Teraz kredyty są tanie więc na pewno jest to dobre rozwiązanie.

8

Tani kredyt,....dowaliłeś Mono..... ostatnio znajomy chciał pożyczyć z PKO 20tys na rok , tylko na rok....Musiałby w sumie zwrócić 24 tys, wiesz jakie to jest oprocentowanie ? 20 %....złodziejstwo w biały dzień !!!!!!!!!!!!!!!!

9

A może domek? Za niewiele większą cenę masz fajne 4 kąty

10

W sumie ja całkiem niedawno sprzedawałem mieszkanie w Warszawie i chcę powiedzieć, że już wiem jak można to zrobić w bardzo krótkim czasie. Jeżeli chodzi o mnie to przede wszystkim zdecydowałem się na kontakt z firmą https://kupujemym.pl/ i jak najbardziej takie rozwiązania oczywiście były zdecydowanie najlepsze.