Odp: dobry denstysta - żeby nie bolało
http://www.doktorwrona.pl/profilaktyka.html
polecam, leczy na NFZ ale ma w kontrakcie ileś tam miejsc w mieesiącu i zalezy jak z terminami, raz czekałem 4 dni, drugi raz 2 tygodnie. ale gościu OK
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → dobry denstysta - żeby nie bolało
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.doktorwrona.pl/profilaktyka.html
polecam, leczy na NFZ ale ma w kontrakcie ileś tam miejsc w mieesiącu i zalezy jak z terminami, raz czekałem 4 dni, drugi raz 2 tygodnie. ale gościu OK
... ty to byś się zdziwił .......... bo to pisze kobieta
raz czekałem
rozdwojenie jaźni czy cuś jo ? :lol::lol:
czepiasz się, wtedy pisałem z żoną..... nie kryję się przed żonką
Dodane sob, 9 lut 2013, 22:38:55 :
żony nie masz.... nie wiesz jak to jest jak ci się kobieta w rozmowę wcina
czepiasz się, wtedy pisałem z żoną..... nie kryję się przed żonką
nie czepiam się ino chciałbym wiedzieć czy w danym momencie piszę z Tobą czy z Twoją białką
moja białka ma swój nick, ale jak już byłem zalogowany... to razem pisaliśmy
to mi ją przedstaw chłec :lol::lol::lol:
potwierdzam
Dr.Wrona jest bardzo dobrym ,kompetentnym stomatologiem.
hehe.. ja tam jestem Nowy, żonka Zaawansowany nie będę zdradzał.....pewnie skumasz
dr. Wrona, tylko nie jestem pewny czy ma dalej kontrakt NFZ bo miał info na stronce, teraz nie ma, ale warto zadzwonić i spytać
To musze zadzwonic bo mi sie szykuje rwanko. Cos mi wspominał ze na poczatku roku będzie starac sie o kontrakt z NFZ.
no i tak patrzę na jego stronce był temat NFZ teraz go ni ma
......... może mu nie przedłużyli
jak się dowiesz to daj znać , ja co 3 miesiące z dziećmi do kontroli chodzę nie chcę szukać nowego dentysty
nie będę zdradzał.....pewnie skumasz
ja cięzko kumaty jem jak pewnie widać, zaawansowanych tu w pip...
a odnośnie tematu, może ktos się orientuje jak teraz stoją ceny zębów wkręcanych ?
no i tak patrzę na jego stronce był temat NFZ teraz go ni ma
![]()
......... może mu nie przedłużyli
jak się dowiesz to daj znać , ja co 3 miesiące z dziećmi do kontroli chodzęnie chcę szukać nowego dentysty
Ok ,odezwę sie w tym temacie jak będę cos wiedzieć-moze będziesz szybszy/a to też daj znać.
popieram,WRONA super stomatolog Córa nie czula jak rwał zabka
witam powie mi może ktoś gdzie bez żadnego ale wyrwę ząb i to z gazem rozweselającym błagam o odpowiedź
Żeby nie bolało to jest znieczulenie A ja polecam chirurgię stomatologiczną w Gdańsku u Podralskich. Mają świetnych specjalistów, ja dzięki nim przestałem się bać wizyt u dentysty.
Jeżeli marzycie o pięknym i zdrowym uśmiechu, to myślę że implantolog będzie w stanie wam pomóc. Zajmuje się on wszczepianiem implantów w brakujące miejsca po zębach, więc najlepiej będzie, jak sami się do niego zgłosicie, a przedstawi wam pełen plan leczenia.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl → Venus → dobry denstysta - żeby nie bolało
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB