1

Temat: Budowa szamba

Cześć, witam Was serdecznie.
Niedługo czeka nas budowa szamba przy domu. Prace rozpoczynają się za dwa tygodnie. Pojawił się nam jednak pilny wyjazd w planach, za 3 tygodnie. Jak myślicie, ile czasu zakłada się. Tydzień wystarczy? Bo nie wiem, czy przekładać całą realizację budowy. Ile u Was trwała budowa takiego szamba? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie

2

Odp: Budowa szamba

Jeśli za budowę szamba wezmą się pisowcy to nie tylko wybudują w 3 tygodnie, ale i zapełnią. Dobra zmiana to można powiedzieć jedno wielkie szambo.

3

Dzisiaj szamba nie są już drogie i gotowe rozwiązania sprawiają że jedne dzień koparka i szambo gotowe. Faktem jednak jest że poprzez kontrolę każe się ludzi za nieszczelne szamba, a tak naprawdę każe się za to że nie ma kanalizacji

Czy wiesz jak strop filigran może oszczędzić kasę na budowie ?

4

My ostatnio musieliśmy się zmierzyć z takim zadaniem u nas w gospodarstwie. Okazuje się, że mimo tego, że są możliwości, to kanalizacji nie da się podpiąć. Jeżeli chodzi o samą specyfikę mojego biznesu, to robimy głównie kiszonki dla zwierząt, zboża i kukurydzę. Przydają się do tego specjalistyczne maszyny, my korzystamy z firmy Merlo i jesteśmy bardzo zadowoleni.

5

Oczywiście są to bardzo ważne sprawy i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również niezwykle istotną sprawą jest to aby wiedzieć dokładnie co zrobić jak szambo wyleje. Jakiś czas temu sam natrafiłem na bardzo ciekawy url gdzie moim zdaniem ta kwestia została tam bardzo dobrze opisana.

6

jakub.samiecki napisał/a:

My ostatnio musieliśmy się zmierzyć z takim zadaniem u nas w gospodarstwie. Okazuje się, że mimo tego, że są możliwości, to kanalizacji nie da się podpiąć. Jeżeli chodzi o samą specyfikę mojego biznesu, to robimy głównie kiszonki dla zwierząt, zboża i kukurydzę. Przydają się do tego specjalistyczne maszyny, my korzystamy z firmy Merlo i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gdzie zaopatrujesz się w części do tych specjalistycznych maszyn? Zakładam, że masz koparkę - szukam części właśnie do koparek, a konkretniej to sworzni. Jakbyś sprawdzonego dostawcę części to daj znać. W internecie polecają firmę https://wytaczanie.com/sworznie/ ale na pewno lepiej się na tym znasz, więc poczekam na twoją poradę. Z gory dzięki.