Odp: BŁĄD 500 !!!
Wewnątrzy błąd serwera!?
Czy często widzicie taki komunikat na stronie k.info?!
Kaszubskie Forum - www.kafo.pl
Forum dyskusyjne umożliwiające wymianę myśli, informacji i opinii na tematy związane z Kaszubami oraz z ich mieszkańcami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wewnątrzy błąd serwera!?
Czy często widzicie taki komunikat na stronie k.info?!
U mnie pojawia się od czasu do czasu, najczęściej przy logowaniu.
Ja tak samo jak krecik też nie miałam
Zauważyłam, że po napisaniu wiadomosci klikając wyślij, pojawia się komunikat: nie można wysiwetlić strony. Przy pierwszym poście wysłałam go 3 razy bo byłam przekonana, ze nie wyszło. Skąd taki komunikat? Można coś z tym zrobić?
a mi tez często sie to zdarza wtedy biore odswież i wtedy pojawia się kolejny komunikat -"nieokreślono typu postu" -ale i tak post został wysłany więc sie tym nie przejmuję :mrgreen:
Też często wyświetla mi się biała strona (od niedawna, bo wcześniej nie miałam tego problemu), ale nie trzeba się tym za bardzo przejmować. Wystarczy wziąć "cofnij" a potem "odśwież" i post się pokaże.
Ja zawsze się cofam, na wszelki kopiuję to co napisałam, odwierzam stronę i jeśli się wysłało to jadę dalej a parę razy miałam tak, że mi nie zapisało postu :?
Parę razy zdarzyło mi się przy wysyłaniu postu
a parę razy miałam tak, że mi nie zapisało postu :?
Właśnie dlatego najpierw klikam "kopiuj" a potem "wyślij". Tylko mnie wkurza taka zabawa ciuciu babke :neutral: .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
© 2014 PortaleRegionalne.info, powered by PunBB